Valaki rakna össze nekem egy gamer PC konfigot?
Alap elképzeléseim: -4GB Ram
-2GB videó kártya
-Processzor 3,2GHz
Ár:100.000Ft alatt minél olcsóbb annál jobb! :)
Egér,Billentyűzet+Egyéb dolgok nem kellenek csak a gép+Gépház!Remélem nem írkáltam hülyeségeket előre is köszönöm!
Utolsó mondatodhoz annyit fűznék hozzá hogy: de!
1: gémer gép 100.000 alatt nincs... felejtsd el. Össze lehet rakni, csak azt mindennek lehet nevezni csak gémernek nem. Pláne ha új játékokat akarsz játszani.
2: videokártyánál a GB nem a legfontosabb dolog. a memória sávszélessége vagy a gpu sokkal de sokkal fontosabb!
3: prociból pedig a magok száma lényegesebb mint a ghz-ek. Szóval ezek a kikötések nem mondanak sokat...
visszatérve a problémára: milyen játékot akarsz játszani?
két lehetőség van
1: régebbi játék és elviszi egy 100eFt-os konfig
2: új játék és még spórolsz rá
Alaplap: Asus H81M-A
Processzor: Intel Pentium G3420
Ram: Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue
Videókártya: Sapphire R7 260X 1GB DDR5
Tápegység: FSP 400W HEXA+
Gépház: Gigabyte GZ-P5 Plus GZ-P51CBX-D00
Merevlemez: Western Digital 1TB 64MB SATA3
Összesen: 97,154 Ft
www.Pcx.hu
Most raktam össze egyet 100-ért.
De ha többet költenél rá mond a maximális kereted és írok egy másikat.
#5 Azt vinné, hiszen a minimum követelménye nem magas.
Ha komolyabb játékokban gondolkodtok akkor sajna jobban a pénztárcába kell nyúlni. Tehát ezzel az ilyen watch dogs és társai felejtősek...
A fenti konfiguráció amit írtak viszont nem rossz, mert a jövőben processzor és videokártya cseréjével fejleszthető. A memória pedig bővíthető lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!