Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem jelenik meg az...

XXxDavexXx kérdése:

Miért nem jelenik meg az összes alkalmazás windows 8.1-en az Áruházban?

Figyelt kérdés
Sajnos második gépen tapasztaltam, hogy windows 8.1-et felraktam majd az összes frissítés után az áruházba belépve több mint 600 játék illetve alkalmazás elérhető. Az én gépemen viszont hol 59 hol pedig 63 alkalmazás elérhető. Sok érdekes kis app van amit használnék de nekem nem jeleníti meg sőt ha beírom a keresőbe sem jön elő. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

2014. jún. 23. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igen...de ahogy olvastam a kérdezőnek az enterprise van fent az összes gépen, és lehet hogy azokon nincs...
2014. jún. 24. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem érted, hogy ugyanazt a verziót, uyganarról a elmezről, telepítette mindhárom gépre és kettőn sok alkalmazás van, az övén meg kevés?

De még írd le 3-szor, hogy RT, kösz.

2014. jún. 24. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:

ugyanarról a lemezről*

bocs...

2014. jún. 24. 12:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Egy Ati mobility HD 4500/5100-as dedikált kártya van a gépemben 512Mb-al. A legnagyobb bajom az, hogy 3 laptop közül csak az enyémen nem jelennek meg pedig az enyém a legerősebb gép. Az egyikben egy 1,8-as kétmagos celeron van a másikban i3 mint az enyémben csak egyel hamarabbi változata. Videókártya mind2 laptopban alap intel kártya amik semmire nem jók. Szóval a gépigény nem szabad, hogy gáz legyen.

Gépem:

Proci: Intel Core i3 2,4Ghz

RAM: 4GB

Videó: ATI mobility hd 4500/5100

vinyo:320Gb

2014. jún. 24. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!