Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi ez és mit csinál ez a...

Mi ez és mit csinál ez a chrome. Exe 32* folyamat? Egy vírus? Hogy lehet manuálisan kiírtani?

Figyelt kérdés

Vírusírtó már 8 hónapja nincs a gépen (és nem is lesz). Ha be van kapcsolva a gép X idő után elindul ez a chrome.exe 32* folyamat, 50%-os CPU kihasználtsággal. 50% "csak" de a gép szinte a használhatatlanságig lelassul. Ha elindul a folyamat, akkor akad az oldal görgetés, lassan tölt be minden. Volt már rá többször is példa, hogy játék (COD4) közben indult el a folyamat és átlag kb. 220 FPS-ről 5-6 FPS-em lett. Nem tudom, hogy mi ez, mit csinál, de nagyon leterheli a gépet és Google Chrome folyamatnak álcázza magát.

Ha leállítottam a folyamatot, akkor a Google Chrome böngésző minden probléma nélkül futott tovább. Ma azt tapasztaltam, hogy a folyamat leállításával az NVDIA Geforce Experience... képmegjelenítés összeomlott, "majd sikeresen újraindult". Tehát a folyamat leállításával kb. 1-2 mp-re elment a kép.

Valakinek volt már ezzel a folyamattal tapasztalata? EL tudta tűntetni?

Egy képernyőkép a folyamatokról:

[link]

Előre is köszönöm a segítséget.

2014. jún. 22. 15:01
 1/2 Lajos54 ***** válasza:

"Vírusírtó már 8 hónapja nincs a gépen (és nem is lesz)."

Válaszként engedj meg egy kérdést:

"Nem használok heggesztőszemüveget (és nem is fogok). De heggesztés után mindig begyullad a szemem. Mit tehetnék, hogy ne gyulladjon be?"

Remélem, érted...

2014. jún. 22. 17:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem.

De az Avast Internet Security (nem vettem meg)volt fent, frissítettem volna, de azóta sz.. az egész. Letörölni nem tudom, mert nem férek hozzá a fájlokhoz, még SYSTEM-ként sem! Ha meg más vírusírtót tennék rá, kéri, hogy töröljem le az Avastot, de az se tudja eltávolítani...

2014. jún. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!