Mi ez és mit csinál ez a chrome. Exe 32* folyamat? Egy vírus? Hogy lehet manuálisan kiírtani?
Vírusírtó már 8 hónapja nincs a gépen (és nem is lesz). Ha be van kapcsolva a gép X idő után elindul ez a chrome.exe 32* folyamat, 50%-os CPU kihasználtsággal. 50% "csak" de a gép szinte a használhatatlanságig lelassul. Ha elindul a folyamat, akkor akad az oldal görgetés, lassan tölt be minden. Volt már rá többször is példa, hogy játék (COD4) közben indult el a folyamat és átlag kb. 220 FPS-ről 5-6 FPS-em lett. Nem tudom, hogy mi ez, mit csinál, de nagyon leterheli a gépet és Google Chrome folyamatnak álcázza magát.
Ha leállítottam a folyamatot, akkor a Google Chrome böngésző minden probléma nélkül futott tovább. Ma azt tapasztaltam, hogy a folyamat leállításával az NVDIA Geforce Experience... képmegjelenítés összeomlott, "majd sikeresen újraindult". Tehát a folyamat leállításával kb. 1-2 mp-re elment a kép.
Valakinek volt már ezzel a folyamattal tapasztalata? EL tudta tűntetni?
Egy képernyőkép a folyamatokról:
Előre is köszönöm a segítséget.
"Vírusírtó már 8 hónapja nincs a gépen (és nem is lesz)."
Válaszként engedj meg egy kérdést:
"Nem használok heggesztőszemüveget (és nem is fogok). De heggesztés után mindig begyullad a szemem. Mit tehetnék, hogy ne gyulladjon be?"
Remélem, érted...
Értem.
De az Avast Internet Security (nem vettem meg)volt fent, frissítettem volna, de azóta sz.. az egész. Letörölni nem tudom, mert nem férek hozzá a fájlokhoz, még SYSTEM-ként sem! Ha meg más vírusírtót tennék rá, kéri, hogy töröljem le az Avastot, de az se tudja eltávolítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!