Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy egyszerű...

Hogyan tudnék egy egyszerű "algoritmust" használni?

Figyelt kérdés

Billentyűk lenyomásából állna, és késleltetésekből!

Tudna valaki egy egyszerű programot ajánlani?

Vagy akármi egyéb megoldást?

2014. jún. 21. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szóval az lenne a lényeg, hogy billentyűlenyomásokat szimuláljon bizonyos időközönként?

Egy sima VisualBasic Script is elég hozzá, ehhez egy sima jegyezettömb kell és némi VBS tudás. Én konkrétan a napokban írtam egy ilyen programot, a netről ollóztam össze a dolgokat hozzá, semmi VBS tudás nélkül. Bár a programozáshoz értek, így értettem, mit csinálok.

VBS-hez egy sima Jegyzettömb kell vagy Notepad++, és vbs kiterjesztésbe kell menteni a fájlt.

Ez kell a billentyűleütéshez:

[link]

Késleltetéshez pl. WScript.Sleep 1000 (milliszekundumban megadva a késleltetést, lehet persze oda random számot generáltatni, vagy amit akarsz)

2014. jún. 21. 23:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, hasznos volt!

Azt hogy kell megcsinálni, hogy lenyom egy gombot, és a késleltetés után engedi fel?

2014. jún. 21. 23:48
 3/3 Tengor ***** válasza:
Keresni kell egy makrózó programot és márom kattintással megmondani neki, hogy ezt csinálja. Kár ezt túlbonyolítani.
2014. jún. 22. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!