Mit tegyek? (Fülhallgató probléma)
Figyelt kérdés
Már egy éve megvan a VAIO laptopom, újonnan vettem és minden tökéletesen működött rajta. Azonban úgy két hónapja kaptam egy fejhallgatót, ami csak adapterrel volt jó a laptophoz. Egy ideig minden rendben ment, aztán már kicsit le kellett nyomnom az adaptert, különben nem hallottam csak fél fülre. Most már szinte minden fülessel ezt kell tennem, hogy működjön, de így is van, hogy át-átvált. Valamikor azonban teljesen jól működik, ha bedugom.
Vajon mi lehet a probléma? Mit kell tennem, hogy újra jó legyen?
2014. jún. 21. 14:28
1/3 anonim válasza:
Ez kontakt hiba, sokmindent nem tudsz tenni.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor mit tehetnék? Vegyek egy USB-s adaptert, és akkor azt használjam?
2014. jún. 21. 14:30
3/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes lehet bemenni egy informatikai/elektronikai szaküzletbe és elmondani azt, amit ide leírtál. Ott lehet tudnának jobb tanácsot adni az USB-s hangkártyánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!