Rendszertelen fagyások, miért?
Figyelt kérdés
a gépem határozatlan időközönként lefagy és nemtudom miért. már mindent megprobáltam,, uj winyó, legujabb driverek de semmi javulás. ha lefagy akkor nem reagál semmire a reset gombra se, csak ha kikapcsolom és utánna 1 pár perc mulva tudom visszakapcsolni :S valami ötlet? a gépem
fm2
amd a4 6300 3.7 ghz
4gb ram
2gb radeon r7 250
640 hdd
2014. jún. 21. 09:09
1/11 anonim válasza:
Mikor volt telepítve és mivel ? és kékhalál esetleg nemvolt ?
2/11 anonim válasza:
Memória vagy processzor lehet, de a vinyót sem lehet kizárni. Milyen a tápod?
3/11 A kérdező kommentje:
már vagy 4 vinyot raktam fel. amugy amikor megvettem a gépet akkor kékhalálozott, s utána bevittem a szervizbe és mondták, hogy gyári hibás volt a Ram, és kicserélték azóta csinálja a fagyásokat. a tápom OEM-ATX-500W-E1
2014. jún. 21. 12:25
4/11 anonim válasza:
A táp is lehet a hiba forrása. De eszteld le a processzort a prime 95 nevű programmal.
Segítség a használatához.
A vinyót nézd meg a HD Sentinel programmal. Kondíción és egészségen is 100-100%-ot kellene kírnia.
A memóriára biztonság kedvéért küldj rá egy memtest86+-ot.
Ha elakadsz akkor írd meg. Ha meg teheted akkor havertól vagy valakitől kérj kölcsön egy másik tápot és teszted le azzal is.
5/11 anonim válasza:
szerintem itt a ram lessz a húnyó.....
6/11 anonim válasza:
ui: az előzö vagyok . mert ha a ram mhz je nincs jól beállítva , az fagyáshoz vezet . vagy a ram haldoklik .
7/11 A kérdező kommentje:
szerintem megint a ram a hibás. hdd rendben van mind 2 100% a prime95 is simán ment. egyébként amikor lefagy a gép akkor kikapcsolom és ki-be testem a ramot akkor egyböl elindul nem kell várni perceket. szűval azzal lehet valami, meg mikor a win7 beépittett memóriaellenőrzését csináltam a közbe is lefagyot. tehát megint szerviz lesz belőlle :S
2014. jún. 21. 14:44
8/11 anonim válasza:
Külön-külön próbáld ki a memóriákat, ha több van. Az is lehet, hogy inkompatibilis az alaplappal.
9/11 A kérdező kommentje:
1 db 4gb-os van benne, nemhiszem hogy inkompabilitis lenne az alaplappal hiszen akkor nem ezt rakták volna bele.
2014. jún. 21. 21:22
10/11 anonim válasza:
Akárhogyis , de a ramod nézesd meg a videókaridat, a videókártyától is lehet fagyás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!