Miért lehet az, hogy a böngészőkben nem tudok lassan haladni lefelé csak egyből leugrik az aljára?
Figyelt kérdés
Nem állítottam el semmit akkor mitől lehet? Windowsom van.2014. jún. 20. 20:19
1/10 anonim válasza:
nekem is windowsom van. járunk?
2/10 A kérdező kommentje:
Ha meg tudod nekem mondani,hogy csináljam vissza randizok veled :D
2014. jún. 20. 20:21
3/10 anonim válasza:
Pontosabban is leírhatnád a problémát. Milyen esetekben ugrik le az aljéra? Ha az egérgörgőt használod? Vagy akkor is, ha a gördítősávot? Akkor is, ha a kurzort?
Más alkalmazásokban (pl. Word) nem produkál ilyen jelenséget?
4/10 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, pár milivel függőlegesen vidd lejjebb az egeret :DD
5/10 A kérdező kommentje:
Csak billentyűvel szoktam végig levinni szépen lassan de most csak leugrik a legaljára. És csak a böngészőkben. És már 3-ik napja szar azt hittem majd megjavul. :)
Itt a gyiken is csak rákattintok valahová és megjelenik a kis csík min írásnál és így tudom soronként levinni :D
De gáz mert egérrel is ugrik csak úgy kisebb részeket :)
2014. jún. 20. 20:40
6/10 anonim válasza:
Nincs fenn valami szemét bővítmény?
G.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla :)
2014. jún. 20. 21:47
8/10 A kérdező kommentje:
Meg tudtam csinálni! :D
Egyes, nincs randi :P :D
2014. jún. 21. 10:08
9/10 anonim válasza:
a francba! :D
mondjuk amúgy sem derült ki milyen nemű vagy.. :D
10/10 A kérdező kommentje:
Elég hülye vagyok a géphez,hogy nő legyek,nem? :D
2014. jún. 21. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!