SA-MP mapping. Az objektumok egyes részeit hogy lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok pl. hogy van egy épület, és én ennek hogy tudnám az ajtaját eltüntetni hogy ott egy lyuk maradjon? Mert egy szerveren megcsinálták, csináltam screenshotot is. Bárhol néztem neten, sehol nem találtam rá megoldást.
(Amúgy tanuló programozó vagyok, és PAWN-t is nemrég kezdtem tanulni)
Screenshotok:
Az utolsó kép a plázában van. Ott is mindegyik boltnak kiszedték az ajtaját meg az ablakokat valahogy. Pedig az egész pláza épülete egyetlen objektumból áll, nem értem hogy hogy a fr*ncba tudták kiszedni... És a többi képnél is ugyan ez.
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. jún. 20. 18:37
1/3 anonim válasza:
Átmodellezték és azt rakták valahogy be :)
Egyébként egy ilyet nem a legkönnyebb csinálni, de mint látom szép lesz a végeredmény...
Remélem tudtam segíteni. :p
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, jól néz ki. Amúgy 99%-ig biztos vagyok benne hogy nem a szerver "fejlesztője" csinálta a módot, mert az nem tűnik túl hozzáértőnek... Nem ismersz/ismertek rá valamelyik publikált mapra a képek alapján? Mert hogy nem egyedi az biztos.
2014. jún. 20. 20:44
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a választ, de akkor elvileg nem kéne kicserélni a klienseknél az .img fájlban lévő modelleket is? Én ezt abszolút nem értem.. Valaki valamilyen leírást vagy hasonlót nem tudna linkelni ha megkérhetném?
2014. jún. 20. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!