Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom eltávolítani a hp...

Mosomedvecske kérdése:

Hogy tudom eltávolítani a hp deskjet 5150 nyomtatót és azt gyári cd-ről újra telepíteni a win 8 operációs rendszeren?

Figyelt kérdés
A win 8 feltelepítette a netről viszont a színes nyomtatást hiába állítom de a tulajdonság menüben a nyomtató nem reagál a szinkeverésre.A patronok közti váltást sem érzékeli.A nyomtató jó ,mert a gyári cd-vel xp3 reagál!
2014. máj. 22. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen telepítsd fel CD-ről. Vagy automatikusan felülírja, vagy megkérdezi, hogy akarod-e a telepített verziót eltávolítani?
2014. máj. 22. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kompatibilis a Windows8-al, csak az XP SP3-al. Nekem is ez a bajom egy HP Deskjettel, csak Windows7-el.
2014. máj. 22. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nekem is ez a bajom egy HP Deskjettel..."

Hogy a tiéd nem kompatibilis a Win 8-cal, az nem jelenti, hogy egyetlen Deskjet sem kompatibilis, mert pl. az enyém megy Win 8.1-en a Win 8.1 által feltelepített driverrel (HP Deskjet 5940).

2014. máj. 22. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 23. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!