Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1 uralkodik felettem?

Windows 8.1 uralkodik felettem?

Figyelt kérdés

Feltelepítettem a windows 8.1 Pro-t, és tisztára irányítja saját magát. Nem enged h dolgokat másoljak/indítsak el.

Másolásnál kiírja h hozzáférés le van tiltva. Néhány program indításánál meg azt, hogy nincsenek megfelelő jogaim. Mit tegyek? Rendszergazda vagyok elvileg, de semmit nem enged csinálni. Valaki segítsen! :(

2014. jún. 20. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
gondolom warezolt a cucc?
2014. jún. 20. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Futtatás rendszergazdaként, próbáltad?
2014. jún. 20. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:

A program indítást a Futtatás rendszergazdaként megoldja.

A program másolásánál is ha megnyomom, hogy "Másolás rendszergazdaként" megoldja.

Nem lehet csinálni valamit, hogy ezeket ne kelljen megnyomni? Win7 alatt alapból minden ment rendszergazdaként. Itt külön kell nyomkodni? Nincs erre valami beállítás?

2014. jún. 20. 14:15
 4/7 anonim válasza:
70%
Ferike, ne engedd, hogy uralkodjon rajtad. Engedd el a démont Ferike..EKSZÖSZÁJSZBÚÚÚÚÚK!
2014. jún. 20. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Üdv az UAC világában, gondolom, XP-ről váltottál. 8-ban nem lehet rendesen kikapcsolni, mint a 7-ben. Illetve igen, registry-n keresztül, de attól a teljes metro felület lehal.

Vagy szokd meg, vagy válts 7-re.

2014. jún. 20. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt a meghajtón a jogosultságokkal lehet a gond szerintem. De ez csak egy erős megérzés. Ha ez lehet a "hiba" (mert igazából ez nem hiba (valamiért megjegyződnek adatok, köztük a jogosultságok is az előző rendszerből és megzavarodik, hisz az új profilodnak már nem ugyanaz az azonosítója, de az új rendszer a régit olvassa be!!)).

Fogd az egész "D" meghajtódat és vedd saját tulajdonba.

2014. jún. 23. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:

:DDDDD

2014. jún. 23. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!