Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nehéz feltelepiteni a windows...

Playgirl kérdése:

Nehéz feltelepiteni a windows 8-at a laptopra?

Figyelt kérdés
Venni fogok egy laptopot de sajnos nincs ismerosom akit megkerhetnek hogy telepitse fel.Sosem csinaltam meg ilyet, nem is lattam hogy kell. Vajon egyedul simerulni fog?L/23

2014. jún. 17. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megkered az uzletben ahol vasarolni fogod, szivesen segitenek.
2014. jún. 17. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
ugyan ugykell mint a windows7est grafikus az egész
2014. jún. 17. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez 8.1-ről szól, de talán olvasd el.:

pcworld.hu/szoftver/hogyan-telepitsuk-kozvetlenul-a-windows-81-et.html

2014. jún. 17. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem nehéz, a telepítő visz magával... annyi hogy a partíciók kiosztása a legnehezebb...de ott is csak annyi hogy rámész hogy uj partíció vagy mi ( fejből nem tudom ) megadod a kellő méretet ( MB-ban ) majd leokézod, majd létrehozol még egyet, és a maradékot mind annak adod ( mármint ha kettőt szeretnél, de ajánlatos a két partíció mert ha kettő van akkor a másodikra, teszel mindent ami fontos és nem arra amin a rendszer van és akkor az onnan nem fog elveszni... ) aztán ha ez kész tovább meg minden aztán ha feltelepítette kérni fog tőled dolgokat, felhasználónév, jelszó stb, szal felhasználói adatok, ezeket megadod, meg hogy szeretnéd e a frissítéseket telepíteni meg ilyenek... ha eredeti rendszered lesz akkor megadhatod a sorozatszámát neki de ezt később is meglehet, ha nem akkor addig ne engedd fel netre még be nem aktiválod egy daz-os loaderrel...

egy szó mint száz, leírva 100x bonyolultabb mint élesben...

2014. jún. 17. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
ha a dazos loaderrel nem megy akkor neten van fent sok erre a célra...
2014. jún. 17. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:
meg nemtom hogy lemezről vagy pendriveról telepítenéd de lehet hogy be kell menni a boot menübe és kiválasztani az adot eszközt és akkor egyből indítja a telepítést ( volt már dolgom vatta uj lapossal hogy nem akart dvd-ről betölteni mert a merevlemez volt az elsődleges...
2014. jún. 17. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha elég jó csaj vagy, még fel is teszem neked.
2014. jún. 18. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!