Call of Duty 4-ben kevés az fps-em erős géppel, mit tegyek?
a cod4 fullon megy,de nem fixen 125néha fix csak,pedig elég erős gépem van itt a pc konfigom:
már nagyon idegesít hogy másnak gyengébb géppel nagyobb az fps-e mint nekem,és még játszani sem tudok normálisan mert ingadozik az fps,lejebb venni meg nem akarom a grafikát mert birnia kéne,direkt ezért vettem jó gépet,de nemértem mért csinálja ezt. röviden: 4magos proci 2.8ghz,4gb ddr2 ram,gtx650 2gb vidikari..de ez nem csak cod-nál érvényes,bf3 ajánlott gépigénye is 100%-ra megvan,mégse viszi ultrán,a segítséget előre is köszönöm
Jóságos isten, ennyire buta nem lehetsz.
> Home Premiumot és kevesebb az fps-em
Mindkettőnknek jobbat tenne, ha nem hazudnál. Érdekes, nekem 5-10 fps-t javult, míg nálad csökkent? Eredeti? Bevallod, hogy azt állítod, hogy egy régi rendszert lecseréltél újra és kevésbé erőforrás-igényesebbre, és ezt követően az rosszabbul teljesített? Ezután bevallod, hogy hülyeséget beszélsz?
>amúgy meg minden játékot very hard-en játszok
Ja... Nyilván mindenki ezt állítja magától, itt amúgyis mindenkinek 30 centis ...-a van, hát most már mindenki hardcoreban nyomja. (Dirt3, SS Conviction???)
>több ram-ot használ és alapból internet explorer.exe el van indítva
Egyéb fantazmagóriák? Egy lecserélt rendszeren még nincsen minden kis progi, ami háttérben futna, így ez egyszerűen lehetetlen. Prédikálj olyannak, aki nem ért a témához. Gondolom explorer.exe-re gondolsz, az a win intéző, érdekesen futna anélkül bármelyik win a 95-ös óta.
>win8-at állítólag az játékra is kivan hegyezve
Nem. A win7 jobb játékra, főleg kompatibilitás miatt a régebbiek is futnak rajta. Ezen kívül a win8 gyak a microsoft-harwerekre készült, így nem játékra, hanem érintőképernyőre van kihegyezve. Nem azt mondom, szépen futtat, de nem jobban, mint egy Win7.
CCleaner-t mindennap használom,Advanced System Care-t is,WinOptimizer 11-et is,Driver Boostert,Smart Defrag-ot és ugyan itt vagyok,
Naponta? Ejha, akkor szórakozz mással. Naponta használni őket kb. naponta venne ki egy órát az életedből. Defrag alap win-funkció, és ütemezhető.
>de lehet a monitorom felbontása a zavaró tényező,miszerint 1920x1080-ban játszok a videókártyám nem biztos hogy bírja magas fps-el a jó grafikás játékokat(lásd a linken)
Tetszik a link, kár, hogy az isempty() true booleant returnol. A fentit használtam inkább
FullHD: Elvileg bírná. Persze Idétlen egy gépösszerakás, de még tűrhető.
Az a baj, hogy ezen az oldalon max. az admin zárhat.
Tehát: hazudtál. Ha beismernéd, segítenék, menne rendesen, mint másoknak. Mi van, ha csak poros a géped? Ugyan már. Ha nem akarsz egyenes ember lenni, de letízévesezel egy programozót és egy normális embert, akkor csak hajrá, a departságban nincs határ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!