Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Call of Duty 4-ben kevés az...

Call of Duty 4-ben kevés az fps-em erős géppel, mit tegyek?

Figyelt kérdés

a cod4 fullon megy,de nem fixen 125néha fix csak,pedig elég erős gépem van itt a pc konfigom:

[link]

már nagyon idegesít hogy másnak gyengébb géppel nagyobb az fps-e mint nekem,és még játszani sem tudok normálisan mert ingadozik az fps,lejebb venni meg nem akarom a grafikát mert birnia kéne,direkt ezért vettem jó gépet,de nemértem mért csinálja ezt. röviden: 4magos proci 2.8ghz,4gb ddr2 ram,gtx650 2gb vidikari..de ez nem csak cod-nál érvényes,bf3 ajánlott gépigénye is 100%-ra megvan,mégse viszi ultrán,a segítséget előre is köszönöm

2014. jún. 15. 20:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%

"Op. rendszer: Windows 7 Ultimate (64bit)"-na, például ezért.

"OCZ Reaper HPC OCZ2RPR10662G (1066mhz 2x2GB)"-4 giga. Nem.

"Tápegység: Chieftec GPS-700A8 (700W)"-ennél feleslegesebb nehezen lett volna. 550W is okés.

2014. jún. 15. 20:37
 2/19 A kérdező kommentje:
mi lenne ha valami tanácsot is mondanál nemcsak fikáznád a gépemet?
2014. jún. 15. 20:51
 3/19 anonim ***** válasza:

Hűtéssel nincs gond?

Vagy próbálj meg takarítani a gépen -- kapcsolj ki fölösleges szolgáltatásokat akár msconfigban, akár a szolgáltatások ablakban (nálam angol win8on "view local services" keresésre adja ki az ablakot). Ad némi leírást a rendszer, hogy melyik szolg. mire jó, meg rá tudsz keresni. Nem érdemes félni tőlük, ami nagyon fontos, azt úgysem engedi kikapcsolni :D

Arra utalt az első válaszoló, hogy az ultimate verzió tele van olyan szolgáltatással, amit egy power user is csak nagyon ritkán használ, ezeket nyugodtan ki lehet kapcsolgatni (csak egyszerűbb, ha fel sem teszi az ember).

2014. jún. 15. 21:03
 4/19 A kérdező kommentje:
a számítógépet tisztítom folyamatosan,szolgáltatásokat is le szoktam állítani amik terhelik a gépet,de én úgy gondolom hogy ilyen erős gép esetén minek kell ilyeneket egyáltalán csinálni mikor másnak semmi gondja nincs ilyesmivel és nekik mégis normálisan futnak a játékok?szerintem vmi konfig hiba van,de előbb utóbb megtalálom...
2014. jún. 15. 21:28
 5/19 anonim ***** válasza:
Na. Jó. A gép alapvetően elég gyenge mai szemmel nézve-ennél fogva nem meglepő, ha lassú, utalva #1-re. Egy frissebb op-rendszer vagy egy SSD-n lévő mindig jobban teljesít. CCleaner kell neked, meg egy Home Premium.
2014. jún. 16. 08:04
 6/19 A kérdező kommentje:
CCleanert szoktam használni,és nemhiszem el hogy mindenkinek akinek jó gépe van Home Premiumot használ,valami alapvető megoldás kéne,nem ilyen boost,ha értitek mire gondolok
2014. jún. 16. 08:30
 7/19 anonim ***** válasza:

CCleaner: akkor még-még rendszeresebben.

Azon kívül. Azt hiszed, hogy minél menőbb a neve, annál jobb az op-rendszer a gépeden? Nem. De legalább futtat olyan szolgáltatásokat, amiket sosem fogsz használni, és eszik el a játékok elől a hardwert:

[link]

2014. jún. 17. 09:08
 8/19 A kérdező kommentje:
akkor még 1 szer elmondom,akinek gyengébb pc-je van annak nem kell ilyenekkel foglalkozni,ultimate-je van a legtöbb játékosnak,és még is jól futnak a játékok rajta nekik,nekem akkor mért kell ezt csinálni,attól még nem fog helyreállni a számítógép teljesítménye megfelelőre,és 5 ször elmondjátok hogy home premium amikor semmi köze nincs hozzá hogy mért van kevés fps,de ezt nemtudom hova tenni, és az ilyen értelmetlen tanácsokat akartam elkerülni,mindent ráfogni az oprendszerre más meg simán játszik ultimate alatt is magas fps-el rosszabb konfiggal,de ha újrarakom és nem történt semmi csak ment az okoskodás akkor megy a piros kéz,és azt sem tudod milyen időközönként CCleanerezek,ez nem fogja megoldani a problémát ha minden percben elindítom,és csak a hozzá értő személyek szoljanak hozzá,köszönöm.Felrakom a Home Premiumot de ha nem történt semmi akkor csak az okoskodás ment.
2014. jún. 17. 09:24
 9/19 anonim ***** válasza:

Akkor még ötletek: töredezettségmentesítés, chkdsk.exe lefuttatása, gép portalanítása, akár újrarakás, ami az első kettőt leváltja.

Ugyanakkor, amit nem értesz meg: az Ultimate egy olyan verzió, amit nem gamereknek és nem átlagembereknek szántak, hanem számítástechnikai szakembereknek, akik kihasználják a lehetőségeit, amiket éppen most is futtat a gépeden, leterhelve azt, és ezért egy Home Premiumra váltás igenis növelné az fps-ed. 5~10-zel. I promise.

A gamerek többsége az amerikai tudatlan stílust szokta bemutatni mind itt, mind máshol: tényleg fogalmuk sincs néha arról, hogy milyen paraméterekkel rendelkező gépük van, mi hajtja a játékot, ami számomra, aki bele is tudna javítani a játékba, ha nyílt forráskódú lenne, elég furcsa. Ezek közé a hiányosságok közé tartozik a win7-verziók totális leszarása, és mindenki Ultimate-t használ, pedig nem is tudja, mire való, csak azt látja, hogy biztos ez a legjobb, pedig számára pont nem. Te sem játszol mindig "very hard" módban, pedig az a legmenőbb és legjobb is...

2014. jún. 18. 10:08
 10/19 A kérdező kommentje:
# 9/9 én azt is tudom milyen gépem van,és most próbáltam ki a Home Premiumot és kevesebb az fps-em,biztos Ultimate-el többet foglalkozott a Microsoft és jobban kidolgozták,amúgy meg minden játékot very hard-en játszok és ahol lehet hardcore-t is szóval eléggé mellé fogtál :D,amúgy meg Home Premium-al az a bajom hogy nem hogy kevesebb,több ram-ot használ és alapból internet explorer.exe el van indítva közben meg sem nyitottam,és amint lefrissítettem ultimate-re eltűnt ez a jelenség,szóval én maradok az ultimate-nél,esetleg majd később kipróbálom a win8-at állítólag az játékra is kivan hegyezve,de attól még köszönöm a segítségeket(probléma nincs megoldva de tudtam hogy a Home Premium nem fogja megoldani)és CCleaner-t mindennap használom,Advanced System Care-t is,WinOptimizer 11-et is,Driver Boostert,Smart Defrag-ot és ugyan itt vagyok,de lehet a monitorom felbontása a zavaró tényező,miszerint 1920x1080-ban játszok a videókártyám nem biztos hogy bírja magas fps-el a jó grafikás játékokat(lásd a linken)
2014. jún. 18. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!