Ez miatt szaggatnak a játékok?
Szóval mos vettem egy radeon hd 7750 2gb ddr3 videó kártyát ami még a mai játékokra is elég jó elvileg viszont továbbra is szaggatnak a játékok,ez lehet a gépem többi gyenge része miatt ? Adatok: win7 64bit,AMD athlon 64x2 dualcore 4600+ 2.40ghz proci,3GB ddr2 es ram.Ha most ráköltök 40-45 ezret egy jó alaplapra,procira és 4gb ddr3 ramra akkor már nem fogok szaggatni ? Csak mert a régi geforce 9500gt 1gb os videó kártyámmal is így szaggattam mint az újjal csak ez most leadja rendesen a képet a régi nem tudta.
Előre is köszönöm.
A Proci gyenge.
Amúgy milyen játékokat próbáltál?
Szia!
Egy HD7750-hez fölösleges teljesen új konfigot építened, hogyha a mostanira ráépítve feleannyi pénzből teljesen ugyanolyan teljesítményt tudsz kihozni. Csak az alaplapod chipsetét írtad le, de elvileg támogatja ezt a procit:
Ha most vennél egy alsókategóriás alaplapot egy alsókategóriás processzorral, akkor később ugyanúgy cserélned kéne, s valószínűleg már a RAM-od sem maradhatna meg, ugyanis jövőre már jön a DDR4. Szerintem érdemes lenne már kivárnod azt a +2-3 évet, amíg mainstream nem lesz a DDR4 és arra építkezhetnél majd. Addig pedig jó lenne ez a proci amit ajánlottam. +500ft-ért AMD gyári hűtővel, +1.500ft-ért AMD gyári réz hőcsöves/magos hűtővel adják, a paszta ajándék.
Intel Pentium G3420
Kingstons HyperX Blue 4Gb C9 DDR3 Ram
MSI xxx p33
xxx=chipsetét nem tudom fejből, lehet h81, b85,h87- csak legyen 14-15ezres.
Ez LGA 1150 foglalat, akibe tudsz rakni majd egy i5-s procit. HDD-d, tápod milyen?
6 vagyok. az lga 1150-es alaplap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!