Játék közben miért van 99%-on a CPU?
Az lenne a problémám ,hogy akár hányszor elindítom a játékot (Metin2-t) Mindig felugrik a CPU 80-99%-ra és Belassul az egész játék. Lefuttattam a gépemen a Ad-aware 6.0-t, talált is 2 hibát de semmi nem javult.! Már a játékot is újra telepítettem.És még hozzá teszem hogy addig még el nem indítom a játékot semmi baja nincsen! Üres járaton 99% szabad!
Esetleg valami ötlet?
Előre is köszi a válaszokat!
Üresjáraton persze, hogy 99%-a szabad a processzoridőnek, mivel nem túl sok tennivalója van akkor neki. Egy játék rendkívül számításigényes, épp ezért fogja le a játék a processzor nagy részét. Ha ennek tetejében a videovezérlőd sem egy mai darab, akkor a grafikus számítások egy részét is a CPU végzi el a GPU helyett, ami még tovább lassítja a játékot.
Milyen géped van?
Eddig nem csinált semmi ilyet!
A Játék használja.
2gb RAM
3.0 Ghz processor
512gb Nvidia vidi kari!
Eddig ment rajta minden játék amit feltelepítettem.!
Metin 2-nek pedig ennek a negyed gépigénye is elég, nem tudom miért csinálja ezt!
Már próbálkoztam vele ,de ugyan az !
Újra is tleepítettem a gépet + SlimDriversel mindent feltelepítettem,de semmi változás.
Eddig full gépigényen játszottam vele,de nem tudom mi lett vele.!(laptopom van)
Meg amúgy 3x jobb gépigényű játékokkal játszottam mint a metin2 és normálisan futott.
Valami alkatrész hiba nem lehet?
Asus x50n laptop!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!