Milyen operációs rendszert rakjak eme laptopra?
Figyelt kérdés
Laptop típus:
Asus X52F
Processzor: Intel i3 M3 370 (4mag)
RAM: 4GB DDR3
Vinyó: 250GB-os. Szerintetek milyen rendszert rakjak erre?
2014. jún. 11. 23:01
1/3 anonim válasza:
64 bites Windows7-et vagy Windows 8.1-et, attól függően, hogy melyik tetszik neked jobban. Egyébként ez a processzor csak kétmagos, de magonként két szálon tud utasításokat végrehajtani.
2/3 Tengor válasza:
Én egy 64 bites linuxot tennék rá. Ha szereted az egyszerűséget, akkor XFCE-vel, ha kell a csicsa, akkor KDE-vel. Égő ablakok meg minden anyám tyúkjával bírni fogja.
3/3 RealMusicman válasza:
Én a Windows 8.1 64bit-et javaslom. Nekem is az van az i7-es gépemen és gyors mint a ferrari. Egyszerű, gyors, biztonságos, nem kell hozzá nagy erőforrás és nagyon kényelmes. Ha nem szereted a windowst és nem akarsz sok windowsos alkalmazást futtatni vagy játszani akkor telepíts linuxot, az is jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!