Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Képernyőfelbontás? Tudom...

Képernyőfelbontás? Tudom állítani?

Figyelt kérdés
Windows8-as rendszert kaptam ma a laptopomra (fujitsu siemens amilo ). Az alapértelmezett képernyőfelbontás 1024*768, pedig az előző rendszeremnél (xp) be tudtam állítani 1280*800-asra. Most viszont belépek a képernyőbeállításokhoz, azon belül a képernyőfelbontáshoz, és nem enged mást beállítani, csupán az 1024*768-asat. Így viszont nagyon bántó a szememnek, az egész olyan, mintha egy képet felnagyobbítanánk, és az pixelessé válna, nem is kicsit. Erre van valami megoldás?

2014. jún. 10. 15:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Azért nem működik, mert az amilo-ba egyáltalán nem kell catalyst szoftver, ugyanis nem jó hozzá. Amilo-ból elyik típus van neked? Nekem is amilo van. Hátha tudok segíteni.
2014. jún. 11. 17:26
 22/24 anonim ***** válasza:

@fourelements

Te ezt honnan veszed, hogy egyáltalán nem kell? Ati Xpress drivert kibányászod a telepítőből? vagy hogy gondolod?

azért mert neked csak integrált kártyád van nem jelenti azt hogy másnak is...

2014. jún. 11. 17:59
 23/24 anonim ***** válasza:

wdhun

Kösz a tájékoztatást okostojás! De ezt normálisan is közölhetted volna! Nem kell tahónak lenni!

2014. jún. 12. 08:11
 24/24 anonim ***** válasza:

@fourelements

Nem szándékoztam bunkó lenni, de a képernyőképen látszik az alaplap típusa amiből lehet tudni, hogy ati kártya van benne. Abban amúgy igazad van, hogy a gyártó oldaláról ha feltelepíti a chipkészletet akkor az segíthet esetleg, bár azért nem szorgalmazom mert azok többnyire elavultabbak mint az amd/nvidia oldalán lévők. Viszont jelen esetben segíthet, egy próbát megér. Én is telepítettem AMILO laptopokat, de többnyire megfelelt nekik a catalyst. (Esetleg ott nem, ahol nem ATI kártya volt hanem valami integrált intel...)

[link]

2014. jún. 12. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!