Vegyek egy új gépet vagy inkább videókártyát?
Van nekem egy gépem aminek a tulajdonságai ezek:
Processzor:Intel,dual core E5200 2,5Ghz
Ram:2x1 gb(ddr2) 2 slotos
Videókártya:intergrált 256 mb.
Szeretnék inkább olyan gépet nézni ami játékra alkalmasabb,vagy ha nem tud többet az a gép akkor mi lenne a jobb? inkább vegyek a msotani gépembe egy új videókártyát? 33 ezer forintom van rá,a használt gép is annyi lenne.
ez az egyik gép: [link]
ez a másik: [link]
ez a harmadik: [link]
Kérlek jó tanácsot adjatok.inkább vegyem meg valamelyik gépet vagy egy új videókártyát vegyek mostani helyett?
Ki kell hogy ábrándítsalak, de ezek közül egyik sem sokkal alkalmasabb a játékra a tiédnél.
Videokártya helyett pedig (feltéve ha SATA -s vinyód van) ezt venném: 2 magos AMD FM2 APU + Alaplap + 4 GB Dual DDR3. Ez is kijön 33 ezerből.
És ezzel ellenél egy darabig, után vennél egy normális videokártyát.
pcx.hu
AMD A6 5400K processzor (AMD HD 7450D video adapterrel) 36 hó gar.
1 db 13,071 Ft
Gigabyte GA-F2A55M-S1 alaplap 36 hó gar.
1 db 10,866 Ft
Kingmax 2x2GB DDR3 1600MHz memória 36 hó gar.
1 db 11,537 Ft
Összesen: 35,474 Ft
------------------
#4: Nem véletlenül írtam Dual Kit -et! Az APU -nak kell a sávszélesség. Hatalmasat lehet bukni, a játékok teljesítményén, ha csak 1 csatornán megy a RAM!
Teszt: [link]
Ha belefér a keretbe, inkább meg kell próbálni 4 memória Slot -os alaplapot venni.
(Bár szerintem 4 GB -al is nagyon sokáig el lehet még lenni. )
Pénz szűkében sosem könnyű.
G3220, Asrock H81M-DGS , Kingmax 2x2GB 1333MHz
Később valamilyen értékelhetőbb vga hozzá pl.: nVIDIA GTX 550 Ti 1GB DDR5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!