Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a problémát meg lehet...

LoLmAnUsH kérdése:

Ezt a problémát meg lehet oldani? (többi lent)

Figyelt kérdés
Notiról van szó és egy integrált VGA-val szeretném hogy vigye a gép a Space Engineers nevű játékot.A játékról annyit hogy nem egy teljesen full HD-grafija van,legalábbis még csak videóról láttam nem volt olyan kegyetlen szép, de nagyon le lehet venni azaz a legalacsonyabb felbontás a: 320x200 16:10,és a 320x240 4:3.Ezt szerintem illene elvinnie egy VGA-nak még ha integrált is de nem vagyok benne biztos ezért is írom ide ki.A játékról még annyit hogy levettem az objektumok max. számát a renderelést normálisra,szóval nem valami szép a grafija de nem értem hogy telefonos felbontásban ne vigye el?! RAM-ban megvagyok,prociba is hely van.Gondolom az lehet a gond hogy *****nem támogatja a DX9 a VGA-m??***** mivel integrált vagy nem tudom nem vagyok VGA szakértő.Ezt valahogy nem lehetne orvosolni? legalább annak is örülnék ha 15-20 FPS-el menne,de ez számomra hihetetlen hogy telefonképernyő felbontásban legyen 1 FPS em... kérlek titeket válaszoljatok mert nem nagyon tudom hogy oldjam meg és egy álom számomra az a játék!
2014. jún. 8. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne akarj laptopon játszani, főleg ne integrált vga-val. A felbontás nem épp elsődleges a teljesítményben.
2014. jún. 8. 20:15
 2/2 A kérdező kommentje:
De valahogy ezt meg lehetne oldani? mint pl. a HDD-t cserélni SSD-re?
2014. jún. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!