Valaki meg tudná oldani nekem ezt a problémát? Sehogy sem jövök rá
Figyelt kérdés
Tegnap este valahogy össze nyomtam két vagy három billentyűt,és a firefox használata közben a start menü kis alsó "csíkja"(nem ismerem rá a szakszót elnézést) el tűnt,és sehogy sem tudom elő varázsolni.Kint az asztalon minden a helyén,csak az internet illetve nagyobb méretbe helyezve mappákat tűnik el.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 11. 13:17
1/3 anonim válasza:
Az az alsó kis csík a tálca:) Kövesd az leírt elérési útvonalat, talán sikerül megoldanod. Start- Vezérlőpult- Tálca és start menü- itt bejelölöd, a tálca legyen mindig látható a többi ablak előtt. Elmented. Ez XP op. rendszeren így működik. Nagy különbség nem hiszem, hogy van, ha netán Win. 7- ed van.
Itt keresgélj, ha netán a fentebb leírt módszer nem működik. Üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
oh nagyon szépen köszönöm :D
2013. aug. 11. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!