Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HDMI kábel, megoldható a...

HDMI kábel, megoldható a problémám?

Figyelt kérdés

Üdv Mindenkinek!

Nem rég vettem HDMI kábelt, hogy összeköthessem a tv-m a laptopommal. A kérdésem annyi lenne, hogy megoldható-e az, hogy elindítok egy filmet a laptopon és ugyebár akkor a látszik a tv-n, de közbe én szeretném használni a laptopot, de viszont az nem szeretném, hogy látszódjon az amit csinálok a laptopon csak a film ami mennem a háttérbe. Másoknál már láttam ilyet, szóval valahogyan biztosan megoldható csak azt nem tudom hogyan. Lehetséges, hogy az probléma, hogy Apple laptopom van és az nem képes erre? Előre is köszönöm a segítséget.

2014. jún. 7. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Kiterjesztett asztal és így a 2 monitort külön kezelheted.

(Windows + P gombbal tudod előhozni a beállítási lehetőségeket, vagy az asztalon jobb gomb és valamerre a monitor beállításokban.)

2014. jún. 7. 16:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak az a baj, hogy ez egy apple laptopnál nem működik.
2014. jún. 7. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Ott is van erre lehetőség.

Rendszerbeállítások -> Kijelzők -> itt lesz valami opció szintén a kettőzésre.

2014. jún. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!