IPhone 5C- megéri venni? Most akciós és 5S-re nincs pénzem a 4S meg egyszerűen nem tetszik.
Figyelt kérdés
Főleg a tulajok gondolatai érdekelnének hogy jo-e a készülék jol működik-e megérte e a vásárlást. Minél hamarabb mert holnap mennék venni ha ugy adodik. Eddig androidos telóm volt az sem a legolcsobb árkategóriábol de 1 évig birta és hát én minimum 2-3 évre tervezek.2014. jún. 6. 21:23
1/2 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs 5c-m, de én is gondolkodok rajta. szerintem, egészen korrekt telefon, iphone 5 belsejét kapta, + kicsit jobb aksi és előlapi kamerája van. Tehát, gyors, egyedül az ami visszatart,hogy nem fémből készült hanem polikarbonátból... Ha, külsőrfe tetszik, nem hiszem hogy csalódni fogsz benne.
2/2 A kérdező kommentje:
Végül tegnap megvettem. Imádom a készüléket vettem rá tokot ami nagyon jo egyáltalán nem csuszik a kézben belőre hozza az elvértakat csak ajánlani tudom
2014. jún. 8. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!