Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » El tudok rejteni egy meghajtót?

El tudok rejteni egy meghajtót?

Figyelt kérdés
Van egy DVD-RW-m, de eléggé ritkán használom, viszont a windows intézőben mindig megjelenik, függetlenül attól, hogy van-e benne lemez vagy se. Nem lehet valahogy megoldani, hogy amikor nincs, ne jelenjen meg?
2014. jún. 6. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
eszközkezelő és letiltod
2014. jún. 6. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt ne tegye! -.-

A kérdező csak akkor nem szeretné látni, amikor nincs benne lemez... Majd letiltja/engedélyezi minden használat után/előtt, ugye? Okos vagy...

2014. jún. 6. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel ki is vehetné, aztán majd visszateszi, amikor kell...
2014. jún. 6. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Hmm. Szokatlan probléma, én még sose csináltam ilyet, de ezt megpróbálhatod esetleg:

[link]

2014. jún. 6. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
mondjuk lehet ez csak a pendriveokra vonatkozik...
2014. jún. 6. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:

2.

3.

Az első javaslata egyfajta megoldás erre a "problémára". Írd már le, ha tudsz jobbat.

2014. jún. 6. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
én azt nem értem hogy miért zavarja?
2014. jún. 6. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Értelmezzétek a kérdést inkább. (általánosiskola alsó tagozat?)

Csak akkor nem szeretné látni, amikor nincs benne lemez.

Ezt a problémát miért is oldja meg? Magától engedélyezi magát, amikor lemezt rak bele?

ha meg úgy gondoljátok, hogy igen, akkor az általam említett "megoldás" kb. egyszinten mozog ezzel...

2014. jún. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!