Megosztottam egy meghajtót egy gépen, és mikor a másikról megnyitnám, hálózati jelszót kér, miért?
Figyelt kérdés
Nincs jelszavazva a gép.
Mindkét gépen win7 van.
Korábban is csináltam már ilyet, ekkor nem lépett fel ez a probléma.
Előre is köszi!
2014. ápr. 24. 21:29
1/4 anonim válasza:
Simán hagyva, entert leütve megy?
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem. :-/
2014. ápr. 24. 22:10
3/4 A kérdező kommentje:
Ötlet? :-/
2014. máj. 2. 20:36
4/4 anonim válasza:
Mindent a Hálózati és megosztási központban találsz.Elméletileg ha mindkét gépen win 7 van akkor egyszerű.Az otthoni csoportnál megtudod nézni a megosztási jelszót.A speciális megosztási beállításoknál engedélyezni tudod mind az otthoni mind a nyilvános fájl és nyomtatómegosztást,hálózatfelderítést valamint a jelszóval védettség kikapcsolását.Utánna osztod meg a mappát vagy a meghajtót a jobb egérgomb tulajdonságoknál.Ha még mindig makacskodik akkor a tulajdonságokon belül a biztonság fülön engedélyezni tudod a másik felhasználót.Néha a speciális biztonsági beállításokat is módosítani kell de alapesetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!