Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem indul a windows 7 mi a...

ROOCK kérdése:

Nem indul a windows 7 mi a probléma?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom hogy bekapcsolom a gépet és folyamatosan ujra indul még a windows töltését se irja ki csak igy a billentyűn a led villog kiprobáltam már mindent kicseréltem a winyót ugy raktam fel pendriverol raktam fel ugy is rossz volt satakábeleket cseréltem tápot cseréltem mindentz amit lehetett

vagy az gond lehet hogy az alaplapon sata II csati van a vinyón meg csak sima sata?

képet ad telepíteni lehet (alaplapi vidikari) biosba betudok lépni mindent tudok csinálni windowsba belépni nem tudok

és megjegyezném hogy teljesen új alaplap ram vinyó táp dvd olvasó processor

a biosba nemkell valamit konfigolni?

2014. jún. 5. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
próbáld meg XP-vel, vagy másik win7-tel (esetleg win8-cal)
2014. jún. 5. 23:45
 2/4 A kérdező kommentje:
másik win 7 próbáltam ugyan az win 8 még nem majd tesztelem holnap xpvel meg még nem de elöbb vin 8cal :) köszi a tippet
2014. jún. 5. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Memtest86-ot futtass rajta, talán gyári hibás RAM-ot vettél, vagy összerakáskor kisütötted a sztatikus feltöltődéseddel.
2014. jún. 6. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:
a ram jó a test serint 4gb 1066mhz csak én nem 1066osat vettem hanem 1600asat...
2014. jún. 6. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!