Windows 8.1. Bluetooth probléma? Valaki mentsen meg mielőtt szétverem a gépemet
szóval elég gyakran használom a Bluetooth-t arra, hogy a telefonomról átküldjek fényképeket a gépre. eddig ez a funkció tökéletesen működött.
Nemrég azonban váltottam Windows 8.1-re (iszonyúan megbántam, szerintem borzalmas) és azóta ez nem működik. ha nagy nehezen sikerül csatlakoztatni, akkor sem lehet küldeni. azt írja ki h "csatlakoztatva a telefon audiójához" és nem működik :(( (ha ez számít valamit, a teló HTC Wildfire S )
nagyon megköszönném, ha valaki, aki ért ehhez, segítene :) köszönöm
köszi srácok, de nekem bluetooth kell
(1, USB-kábelnek csatlakozási problémája van, tölteni is csak akkor tudom a telefont, ha rárakom egy könyvre és a töltő (USB-s végű) jól illeszkedik, akkor tölt.
2, olyan helyeken használnám főleg, ahol nincs wifi)
Akkor pedig MyPhoneExplorer. Ez is wifi-n megy, de nem feltétlen kell hozzá router. A telefonon kell mobilnet megosztást beállítani, (mobilnet nem kell hozzá, panaszkodik ha nincs bekapcsolva de megy nélküle is). A telefonhoz kell csatlakozni a számítógépről, majd az előbb írt programban beállítani az IP-t meg a portot, aztán lehet kezelni vele a telefont. Névjegyeket, üzeneteket stb. lehet szinkronizálni és fájlokat átvinni is.
Egyébként ha bekapcsolod a bluetooth-ot a laptopon és a telefonon egy fájlkezelővel kiválasztod mit szeretnél átküldeni, majd küldés bluetooth-on, itt kiválasztod a gépet, azon fogadod és már csorognak is az adatok. Mindkettő legyen látható más eszközök számára.
tényleg nem akarok hálátlannak tűnni, nagyon köszi a kommenteket,de nem értitek a kérdésemet és/vagy nem arra válaszoltok
szóval igen, leírtad, hogy kéne működnie rendeltetésszerűen ennek a funkciónak. nem így működik. ez a baj.
Kérdés, hogy milyen bt vevőt használsz a gépen és milyen driverrel. Illetve hogy a tableten főzött rom van-e, mindkét irányban rossz-e a dolog, illetve a láthatóság és a bt alvás hogy van beállítva
. Plusz érdekes lehet, hogy a gépen fent vannak-e a frissítések, valamint hogy más eszközzel (pl. telefonnal) mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!