Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Originen régi játék aktiválása?

Originen régi játék aktiválása?

Figyelt kérdés

Régebben vettem egy játékot (BF 2142). Azt még akkoriban egy butább felületen kellett regisztrálni, azt hiszem...

Az az account, amin játszottam vele, msot már Origines, de nem látom a játékaim között.

Hogyan lehet szerintetek beregisztrálni az adott játékot?

(doboz, DVD, "cd-kulcs" megvan)

2014. jún. 5. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ezt: [link]
2014. jún. 5. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
És itt van még egy: [link]
2014. jún. 5. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, este megnézem.
2014. jún. 5. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:

System errort ír állandóan, nagyon informatív...

Köszönöm azért!

2014. jún. 5. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg pár nap múlva megint, mert most komoly gondok vannak náluk. Frissen vásárolt origines játékok is kulcshibát írnak indulás helyett. Részletek az EA AnswerHQ fórumon az Origin szekcióban, ha érdekel.
2014. jún. 5. 22:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Rágugliztam a konkrét játékra, és elvileg ez direkt macerás... Az okát passzolom.

Azt írták, hogy ha éppen segítőkész supportost fogok ki, akkor segítenek aktiválni.

De egyébként tényleg nem létfontosságú, és köszönöm a segítséged!

2014. jún. 6. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ezekkel a linkekkel hasonlóan régi EADM-es játékokat sikeresen aktiváltam. Menni fog, ha összekapták magukat, csak várd ki. A support nem kell hozzá.
2014. jún. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!