Sziasztok! Egy kb. 2000-es vagy 2005 körüli játékot keresek, amiben egy békával kell átugrálni úgy a kereszteződésen, hogy ne menjen rá egy autó sem, vagy kukás autó... A játékban mindenképpen nagy szerepet játszott a kukás autó, mert amikor ráugrottál a békával a tetejére, akkor lenyílt a tetején egy ajtószerű valami(Sorry, nem értek a kukás autókhoz), és beestél a kukás autóba. Utána pedig le vett 1 életet, és kezdhetted a pályát elejéről. A játék Frogger szerű, ám nem az. Emlékszem, olyan pillanatra is, amikor átment rajtam egy autó azt hiszem békacomb lett belőlem :D ... Bár ebbe nem vagyok biztos. De a játék tele volt, az életben nem realisztikus viccekkel mint ez is.
Hát, ez meg teljesen nem hasonlított hozzá. Inkább a Frogger tűnik annak, de annak a békás játéknak amit én ismerek nem voltak még ilyen beta 3Ds fejlesztések, az inkább csak akkor tűnt egy kicsit 3Ds-nek amikor ugrott, nem pedig állandóan. De nem is volt Dos-os játékokkal egyszintű grafikája se mint a froxnak... Inkább a kettő között volt.
2014. ápr. 17. 10:28
5/9 A kérdező kommentje:
Bocs, ahol froxot írtam ott froggerre gondoltam, ahol meg froggert írtam, ott meg froxot... Előre is bocs.
2014. ápr. 17. 10:31
6/9 A kérdező kommentje:
Bár, igazából amit linkeltél a #3 kommentben, a grafika hasonló volt, csak felülnézetben.
Értékelem, hogy ennyi energiát fektetsz bele, hogy megtaláld ezt a játékot, és ezért hálás is vagyok, csak ez sem az :S . Ennél jobban volt kidolgozva a grafika.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!