Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy hívták ezt a játékot?

Hogy hívták ezt a játékot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kb. 2000-es vagy 2005 körüli játékot keresek, amiben egy békával kell átugrálni úgy a kereszteződésen, hogy ne menjen rá egy autó sem, vagy kukás autó... A játékban mindenképpen nagy szerepet játszott a kukás autó, mert amikor ráugrottál a békával a tetejére, akkor lenyílt a tetején egy ajtószerű valami(Sorry, nem értek a kukás autókhoz), és beestél a kukás autóba. Utána pedig le vett 1 életet, és kezdhetted a pályát elejéről. A játék Frogger szerű, ám nem az. Emlékszem, olyan pillanatra is, amikor átment rajtam egy autó azt hiszem békacomb lett belőlem :D ... Bár ebbe nem vagyok biztos. De a játék tele volt, az életben nem realisztikus viccekkel mint ez is.

( Zöld kezek járnak, a jól válaszolóknak! )

2014. márc. 24. 13:27
 1/9 anonim válasza:

[link] Frogger

vagy

[link] Frox

2014. ápr. 16. 14:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezeknél jobb volt a grafikája. Ezekből, nincs 2. vagy 3. kiadás?
2014. ápr. 16. 22:00
 3/9 anonim válasza:

hát még van ilyen is ,,,

[link]

frog frenzy

2014. ápr. 16. 23:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát, ez meg teljesen nem hasonlított hozzá. Inkább a Frogger tűnik annak, de annak a békás játéknak amit én ismerek nem voltak még ilyen beta 3Ds fejlesztések, az inkább csak akkor tűnt egy kicsit 3Ds-nek amikor ugrott, nem pedig állandóan. De nem is volt Dos-os játékokkal egyszintű grafikája se mint a froxnak... Inkább a kettő között volt.
2014. ápr. 17. 10:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocs, ahol froxot írtam ott froggerre gondoltam, ahol meg froggert írtam, ott meg froxot... Előre is bocs.
2014. ápr. 17. 10:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Bár, igazából amit linkeltél a #3 kommentben, a grafika hasonló volt, csak felülnézetben.
2014. ápr. 17. 10:32
 7/9 anonim válasza:

van ilyen is

[link]

pixfrogger

2014. ápr. 17. 10:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Értékelem, hogy ennyi energiát fektetsz bele, hogy megtaláld ezt a játékot, és ezért hálás is vagyok, csak ez sem az :S . Ennél jobban volt kidolgozva a grafika.
2014. ápr. 17. 11:40
 9/9 anonim válasza:

:D

hát akkor van még egy meoldás

google-be írd be hogy

frog games

vagy frog games pc

talán rá ismersz :)

2014. ápr. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!