Tudnátok segíteni? Nem igazán találtam meg neten a válaszokat az alábbi kérdésekre. Köszi! :-)
Mi a legfontosabb feladata a tranzisztornak a digitális számítógépekben?
Ki volt az, aki matematikai szemszögbõl közelítette meg a számítógépeket, és egyik irányelve szerint a
programot és az adatokat nem kell megkülönböztetni?
Mennyi idõt vett igénybe az 1890-es Amerikai népszámlálás adatainak feldolgozása az egyik elsõ
számítógép segítségével?
Mire használták Alan Turing által 1943 terezett számítógépet?
A bit a digitális számítógépek adatainak alapegysége.
Hány bit hosszú egy byte?
Mi a feladata a PC-be szerelt alaplapnak?
Mi a CPU feladata?
Mi a GPU feladata?
Mi határozza meg egy számítógép sebességé?
Én butus már el is kezdtem válaszolgatni, pedig ugyanennyi idő lenne neked is megtalálni a válaszokat... :)
"Nem igazán találtam meg neten a válaszokat az alábbi kérdésekre." aki keres, az talán, aki nem, az... :)
Google és írd be szépen, egyébként a kérdések egy részére a választ itt megtalálod: [link]
Az alaplaphoz, CPU-hoz, GPU-hoz szintén tartozik Wikipédiás odlal például. A tranzisztorhoz is...
A 2.-ra válaszolok csak konkrétan: Neumann János (nézz utána a Neumann-elveknek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!