Hogyan kereshetnék pénzt? Sony Vegas, Photoshop, C#
16 éves srác vagyok és egész jól tolom a fent leírt három témakört (videóvágás, PS, C# programozás), viszont fogalmam sincs, hogy hol és hogyan hirdethetném meg ezt. Magyar megrendeléseket preferálnák inkább.
Ebben kérnék segítséget, mert sajnos tanácstalan vagyok.
Sőt, próbálkozhatsz a rövidfilmekkel is: https://www.youtube.com/watch?v=BCC7rFxo6QA
PS kell a textúrákhoz, vegas a vágáshoz, maya az animáláshoz.
"Ez volt az ötlet, nem tudom honnan veszed, h nem textúrázott. Sugárkövetéses tükröződések 1 "pattanáson" keresztül. Ez is egy Phong textúra, ha érdekel, nem alapbeállításain, de m1."
Figyu, én segíteni próbálok, de nehéz, ha csak azt látom, hogy a megszerzett ismeretekkel annyi a célod, hogy felvágj, ráadásul tévesen. Mivel a phong nem textúra, hanem material, az alapbeállításról meg annyit, hogy ha jól emlékszem kb. a második lehetőség a lambert után, ami pedig alapbeállítás. Látod, ez a probléma, semmi másra nem reagáltál, csak kiszúrtál egy kis részt a hozzászólásomból, amit menekülőútnak véltél. Pont erről beszéltem, hogy így garantálod magadnak a sikertelenséget, és megvonod magadtól a fejlődés lehetőséget.
"Úgy látom, hogy a szorgalmad meglenne hozzá. Ami hiányzik az az inspiráció szerintem. "
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy mivel megvannak az eszközei hozzá, ezért megvan a motivációja, de hiányzik hozzá a stílusérzéke, nincsenek meg benne azok a sémák, amit egy szakavatott grafikus a magáénak tudhat. Majd persze idővel ez kialakul, de a jelenlegi referenciák - már bocsánat, de - sajnos kevéskék.
Vegyük például a "Héphaisztosz Kovácsműhely"-es plakátot, mert ezen virtuális cég anyagán keresztül bemutatható, hogy mi hiányzik a referenciaként bemutatni kívánt produktumokból:
* Nincs a cégnek logója, ami egyedileg azonosítani tudná a vállalatot, utalva annak tevékenységére.
Ámbár kapunk egy hatalmas cégnevet, de annak reneszánsz betűtípusa nincs összefüggésben annak tartalmával (se az ókori görög istenséggel, se a páncélkovácsolással - ez utóbbira az alatta található kép utal).
Mondjuk a logó lehetne egy pajzs, amiben szerepel egy üllő és egy kalapács (illetve más kovácsszerszámok vagy a tűz istenségére asszociálva egy lángnyelv) stilizált alakja; vagy egy maszkulin figura kezében a kalapáccsal (mint az 1919. május 1. plakáton).
* "Modelleink" - nem inkább elégedett ügyfeleink? Vagy referenciáink?
* Az egész zsúfolt, az alsó Courier betűtípussal írt szövegek (3 féle színnel! Micsoda nyomdai költségei lesznek!) olvashatatlanok, mert beleolvadnak a háttérbe.
* Nekem valahogy hiányzik, hogy milyen termékei vannak ennek a cégnek. Lehetne a plakát informatívabb.
Illetve több információt adhatna az elérhetőségek kapcsán: legalább egy telefonszám (ami a videóban megjelenik).
Képzeljük el a szuperhőst: aki ott áll a plakát előtt: - Jó, jó 11 Akhilleusz is ezt ajánlja, de mit? Bronzszobrot öntenek a tiszteletemre? Meg hol tudom őket elérni? Internet? Arra nekem nincs időm - le kell zúznom a gonoszt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!