Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Battlefield 3 multi, gép ez...

Battlefield 3 multi, gép ez így van?

Figyelt kérdés

Szoval az erdekelne,hogy ha megcsinalom a kapmany modot akkor kapok multihoz fegyvereke? Mert nehanynal nem irja,hogy kell pont hozza.Masik dolog, hogy a can you run it szerint se proci se vidi kari nem jo de megis elfut igaz low on es szaggatok is picit de proci vagy vidi kari a fontosabb? Vidi karim az geforce 9500 gt 1gb a procit nem vagom fejbol valami dual core2x 4600.

Elore is koszi a valaszokat

2014. jún. 2. 07:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a videokártya a fontosabb játékokra. Előbb azt kellene cserélned, aztán majd valamikor processzort+alaplapot(+ramot, ha nem DDR3-as).
2014. jún. 2. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Az durva ha ezen elfut, nekem E6600+8800GS kombóval is használhatatlan volt, pedig tiédtől erősebb vga. Amúgy mindkettő kevés hozzá mert elég processzor igényes a játék.
2014. jún. 2. 11:08
 3/3 A kérdező kommentje:
És milyen vidi karit ill. procit tudnátok ami elviszi rendesen és árban is legjobban kijövök, nem akarom full HD-n meg ultra grafikán tolni csak fusson akadás nélkül simán.Én már nagyon rég kijöttem ezekből a számtek cuccokból szóval nem tudom mi miért és mennyiért.
2014. jún. 2. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!