Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet a FPS laggom az...

Mitől lehet a FPS laggom az alábbi szituban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy pár napja vettem egy új gépet ( konfig lejebb ) és egy igen furcsa FPS laggal találkoztam.

A probléma konkrétan az lenne, hogy az MTA ( ez a San Andreas egy multy-ja ) úgy kb 7-10 FPS-sel "fut"(végképp érdekes, hogy a Single mode pedig akadás nélkül megy xD ), illetve a Leage of Legends játék is maximum 25 FPS-ig vánszorog fel játék közben. A grafikát levettem full LOW-ra, ott is ez van, és Very High-on is. Érdekesség, hogy például a BattleField 4 ultran fut, akadás mentesen :)

A konfigom:

- Proci: AMD FX-6300

- Videókártya: Sapphire 7770 1GB DDR5 Vapor-X GHz Edition

- Ram: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz

Abból eredően, hogy pár napja van meg a gép, pár napja is lett "újra" telepítve, és minden egyes driver-t telepítettem, amit a csomaghoz kaptam, illetve a videókártyáét le is frissítettem a legújabbra. Valamint az összes ajánlott frissítést feltettem a Windows Update-ben.

2013. dec. 13. 21:43
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Igazából fogalmam sincs, de a géped nem rossz :D..

Ennyit tudok ajánlani írj a supportnak majd segitenek egy két napon belül: [link]

Üdv: HungarianB3NC3 [EU West]

2013. dec. 31. 10:54
 2/2 A kérdező kommentje:

El is felejtettem, hogy ezt ide is kiírtam :DD

Amúgy időközben sikerült megoldani... Nem épp "minőségi" tápom volt, és annak ellenére, hogy 600 wattos volt, nem bírta el a gépet... Le kellett cserélni egy "márkásabbra" :)

Azért köszi a segítséget:)

2014. jan. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!