Látványosat javítana a gépemen egy 2Gb-os memóriakártya?
Most egy 512-es van benne és egy 2,4-es proci.
Csak internetezésre és azon is csak egyszerűbb játékokra kellene.Sem ujj gépet sem procit,videókártyát nem akarnék venni.
Csak egy ujj mem.kártyát
Sokat dobna rajta?
Memória típusa DDR SDRAM
Tudom még mikor vetten (ami nem most volt) akkor próbálkoztunk memóriakártyákkal,de csak ezzel indult el.
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D1521
A memóriakártya az az, amit a fényképezőgépbe meg a telefonba teszel... Amire te gondolsz, az a RAM.
A gépedbe valóból nem létezik 2 gigás, csak 1 gigás, és azt is csak az újabb és profibb alaplapok támogatják. Legjobban akkor járnál, ha cserélnéd az egész gépet. A RAM bővítése lenne mondjuk 10000 forint, 20000-ért meg már olyan komplett gépet kapsz használtan, hogy eldobod tőle az agyadat (a jelenlegihez viszonyítva).
Érdekes én találtam bele 2 gb-es ram.otVagy,ha veszek bele 2db 1 gigásat akkor is kijövök 6-7 ezer forintból.
Azzal kezdtem!Nem akarok ujj gépet venni.???
Egyépként miből gondolod,hogy a 2Gb-ossal nem menne a gép professzor?
DE teljesen mindegy.Nem ez volt a kérdés.Arra tudsz normális válasz adni?Anélkül,hogy lenézően nyilvánulnál meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!