Mi lehet az SD kártya baja?
Figyelt kérdés
Smasung galaxy Ace 3 telefonomba vásároltam 32GB-s micro SD kártyát, ám nem tudom használni. Amikor behelyezem a telefonba, akkor kiírja, hogy be van helyezve a kártya, aztán egyik pillanatról a másikra jelzi, hogy "az SD kártyát váratlanul eltávolították", pedig hozzá sem nyúltam a telefonhoz. Mi lehet a baja, ill. hogy lehet megjavítani, HA meglehet...? Előre is köszönöm! :)2014. máj. 5. 00:40
1/1 anonim válasza:
Gondolom a specifikáció szerint tudja kezelni a 32Gb-ost? Akkor esetleg próbáld meg a telóval formattálni, mert néhány mobil csak a saját formázásával hajlandó felismerni. De ha az nem sikerül, akkor rakd át pc-re és ott formázd FAT32 opcióval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!