Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem akar csatlakozni a...

Miért nem akar csatlakozni a hálózathoz a telefonom?

Figyelt kérdés
Most kaptam vissza t mobil szervízétől a telefonom (kijelző csere), a kijelző problémám megoldódott viszont fellépett egy újabb probléma az hogy nem ismer fel egyetlen hálózatot sem. Kézi hálózat kereséskor "Hiba történt a hálózatok keresése közben" Automatikus hálózatkeresés közben pedig "SIM kártya nem engedélyezi a kapcsolódást ehhez a hálózathoz" nem enged hozzáférési pontot létrehozni. A biztonsági beállításoknál pedig a sim kártya zárolásának beállítása opcíiót nem lehet kijelölni. Elsőnek azt hittem a sim kártya a hibás de ez a hiba más sim kártyák esetén is szóval valószínű a telefonnal van probléma. típusa: Huawei Ascend y300. Ha itt nem tudtok megoldást találni tudom ismét szervíz lesz a megoldás. De remélem könnyeben is megoldható. (garanciális a telefon)

2014. ápr. 25. 22:37
 1/1 A kérdező kommentje:

szóval leegyszerűsítve:-felismeri a sim kártyát (kéri a pin kódot, nem írja ki hogy helyezzen be sim kártyát)

-a hálózatból viszont egyet se ismer fel ergó nem lehet telefonálni, mobilnetezni stb...

így szerintem nincs értelme a telefonnak ha ezeket a funkciókat nem lehet vele csinálni

2014. ápr. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!