Miért nem akar csatlakozni a géphez a webkamerám?
Figyelt kérdés
Van egy Aiptek V50G fényképezőgépem ami egyben webcamera is.Régebben nagyon jól müködött.Azután egy darabig nem használtam és amikor használni akartam akkor már nem csatlakozott.Mert ahogy bedugom a fényképezőgéppe illetve camerába a csatlakozó kábelt előjön egy menű amibe választhatom,hogy a camera részét használom vagy a fényképezőgépet.Rámegyek a camerára és semmi.De ha a fényképezőgép részére rámegyek akkor egyből csatlakozik és minden ok,de csak a fényképezőgéprészével.Na mármost mi lehet a gond???A telepítő cd-t is telepítettem vagy 120x bár van egy olyan érzésem,hogy a drivert nem telepíti a cd-ről rendesen.De a neten nem találom meg a számomra alkalmas Aiptek drivert ami ez lenne:DV TS Driver V100
HELP!!Fontos!
2009. júl. 7. 12:54
1/3 anonim válasza:
probáltad a gyárto honlapját megnézni ???
2/3 A kérdező kommentje:
néztem,de nem találtam.
2009. júl. 8. 08:04
3/3 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a probléma. Magával a számítógéppel volt valami gubanc,de mostmár minden rendben van.
2010. aug. 21. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!