Windows újratelepítés előtt állok. Melyiket rakjam fel Windows7 vagy Windows 8.1?
Figyelt kérdés
Kb 2évig a hetes problémamentesen működött, de mostanra "megfáradt" . Böngészés mellett játékra használnám.2014. máj. 30. 13:14
1/5 anonim válasza:
Windows 8.1
Gyorsabb és sokkal jobb mint a 7.
Bár ez attól is függ,hogy elbírja-e a géped ezt a rendszert.
Ha a Windows 7 problémamentesen működött,akkor a 8.1-el sem lesz baj.
2/5 anonim válasza:
Windows7 kiforrottabb rendszer, ha nem szereted a csempéket, a nehezen összeszedett drivereket, akkor ezt tedd fel. Ha a gépedben van 4 GB memória, mehet a 64 bites.
3/5 anonim válasza:
Ez szubjektív dolog. Ha mindenhez van drivered akkor amelyik szimpibb. A kérdésedből meg úgy látom virágbolti a verzió szóval kísérletezni is ráérsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Feltettem a 8.1-et eddig nagyon szépen fut és érezhetően gyorsabb, mint a 2 éves hetes volt, ami persze a friss telepítésnek köszönhető. Driverekkel sem volt gond, úgyhogy megérte váltani.
Köszi a válaszokat.
2014. máj. 31. 18:39
5/5 anonim válasza:
Perszehogy megérte az újdonságokat is meglehet szokni hozzáálás kérdése az egész egy ember mennyit hisztizik rajt. Én most a 2010 es world öt cseréltem 2013 ra elöször pár honapja nemtetszet visszarakták a 2010 est most kértem a 2013 migint 1 perc után megbarátkoztam vele. tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!