Gyenge gépre lan játékok?
Figyelt kérdés
Helló adott 2 pc amik lanba vannak kötve.
Ez 2 db irodai pc volt régen szóval nem egy mai gyerek és nem is egy gamer pc.
Nem vagyok kocka, szóval ne gyertek nekem olyannal, hogy vegyek egy jobb gépet, mert úgysem fogok :D
Szóval a kérdés az lenne, hogy kellene nekem pár darab játék amik élvezetesek lanba egymással játszva.
Amit eddíg próbáltam az NFS mw, flatout 2.
Ha lehet akkor verekedős, mászkálós vagy élvezetes autóversenyzős játékokat írjatok.
a 2 gép nagyjából ilyen:
128mb integrált videó
1GB ram
Windows Vista
2,5GHZ proci
Köszi
2014. máj. 27. 18:21
1/2 anonim válasza:
Kezdésnek tedd fel az xp-t mindkettőre.Sokkal gyorsabb lesz.Garantálom
2/2 A kérdező kommentje:
nemrégen töröltem le mert dög lassú volt + a driver kompatibilitása is egy siralom..vista nagyon szépen döcög rajta :) Valaki tud valami jó kis játékot? lehet régifajta verekedős is mint a tekken csak lényeg hogy lanban is lehessen játszani.
2014. máj. 27. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!