Hol lehet a samsung galaxy s telefonoknál beállítani az autómatikus szóköz nagybetű stb?
Beállításokban?
"automatikus szóköz" ilyen biztos, hogy létezik? Egy program honnan tudja, hova kéne szóközt tenni?
Be lehet állítani, de mégsem tudod... érdekes...
Inkább gondolkozz el azon, amit írtam.
De leírom még egyszer:
Egy program honnan tudja, hogy hova kellene szóközt tenni?
Nekem Windows Phone-os telefonom van, és annál hiszed vagy sem, a Beállításokban lehet beállítani, hogy a mondatvégi írásjelek után nagybetűvel kezdje a következő mondatot. Sőt, van egy olyan is, hogy ha két szóközt nyomok, az elsőt kicseréli pontra, ezzel lezárva az előző mondatot...
Sőt, próbálok még segíteni, bár...
Nekem (WP8-on) a Beállításokban van egy Billentyűzet nevű almenü... Bármilyen meglepő, abban kell beállítani. De tudom, ehhez használni kéne az agyad...
Egyébként nem tudom, mi bajod van velem...
Az első "válasszal" mi a bajod pl.?
Azért írtam kérdőjeleket, mert nem voltam benne biztos, de gondoltam hátha segít... Erre elkezdesz bunkózni... Jah, meg kérdeztem valamit, amit nem tudtam hova tenni, és nem válaszolsz rá...
Nézz tükörbe előbb szerintem...
De mindegy, oldd meg, bocs, hogy segíteni próbáltam.
Szevasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!