Jelszó beírásnál a caps lock billentyű lenyomása után kiugrik a rublikából és újra vissza kell kattintanom, miért lehet ez?
64bit-es az a Win7?
Találkoztam ilyen problémával, az alaplapi keyboard driver újabb verzióra való frissítése (a laptop saját drivere - a gyártó honlapjáról letöltve) megoldotta a problémát, a Microsoft saját Universal driver-e (amely az Operációs rendszer telepítésekor kerül a gépre) valami oknál fogva a CapsLock lenyomásakor egy Tab billentyű leütést is regisztrál és végre is hajtja azt.
Ez leellenőrizhető: ha a CapsLock lenyomásakor a kurzor-fókusz a beviteli mezőből "kiugrik", de a SHIFT+TAB billentyűkombináció egyszeri lenyomásával újból visszakerül oda, akkor valószínűleg ez a probléma.
64 bites, igen. Dell Inspiron n5010 -es gépem van.
Keresgéltem hivatalos honlapon és csak 1 darab driver volt a "Mouse, Keyboard & Input Devices" menüpont alatt és az is csak a touchpad-hoz. Feltettem és az sem javított a problémán. Kb fél éve újra lett rakva és akkor én ott 32 bitest kértem, de már itt elrontották... driverekből is csak 1-2 volt felrakva. A billentyűzeten a felső F billentyűkön a másodlagos parancs nem működik azóta (hangosítás stb). Tudom driver kéne, de akkor sem találtam úgy emlékszem. Esetleg tudnál nekem keresni egy működő drivert, ami megoldaná nekem ezt a 2 problémát?, mert én sajnos kevés vagyok ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!