Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy nem...

Mi az oka annak, hogy nem tölt a laptopom, hiába van töltőre felrakva?

Figyelt kérdés
Angol nyelvű, dell márkájú gépem van, és sajnos a töltöttségi szintje csak 0%, csak akkor tudom használni, amikor fel van téve töltőre, ilyenkor azt írja ki, hogy "Plugged in, not charging" és ugyebár azt kéne kiírnia, hogy charging, és akkor töltene. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan csináljam meg?

2014. máj. 26. 17:50
 1/6 Tengor ***** válasza:
De működik hálózatról? Ha igen, akkor valszeg az akkura halt meg.
2014. máj. 26. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a géped a rácsatlakoztatott töltővel működik, tehát áramot kap, és azt írja ki, hogy nem tölt, akkor a töltővel van baj. Nem tudom, hogy azt lehet-e, ill. egyáltalán érdemes-e javítani. Szervizben kérdezz rá. Lehet, hogy jobban jársz, ha rögtön veszel egy újat.
2014. máj. 26. 17:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem mondjátok, most vettem újat xD
2014. máj. 26. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:

töltő eredeti ? és uj ?

vagy a gép új de a töltö nem ?

2014. máj. 26. 18:11
 5/6 Tengor ***** válasza:
Kézikönyv ír róla valamit? Nem kell eltávolítani egy címkét, egy darab szigetelőt, hogy működésbe lépjen az akku?
2014. máj. 26. 18:50
 6/6 A kérdező kommentje:
A gép a régi, a töltő új, és nem kaptam hozzá semmit. :/ Először jó volt, az utóbbi hetekben kezdett ilyen lenni
2014. jún. 7. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!