Az miért van hogy lefagy az egész gépem? Már lett benne cserélve alaplap mert az egyik szerelő aztmondta hogy az a baja, de még mindig ezt csinálja csak nem olyan sűrűn.
Figyelt kérdés
Úgy vagy le a gép hogy teljesen, nemreagál semmire (kikapcs/bekapcs, reset gombokra) és csak úgylehet kikapcsolni ha kinyomom a tápnál. Van valakinek valami ötlete?2014. máj. 24. 23:38
11/16 A kérdező kommentje:
Igen 100% a kondíciója az újnak, de a régi az csak azért van bekötve hogy ha van valami régi adat vagy telepítő amire szükségem van akkor csak átmásoljam az újra... vagy így is baj lehet hogy nem is működik róla semmi?
2014. máj. 31. 15:18
12/16 Tengor válasza:
Amíg nem használja a gép a lemezt, addig nem lehet gond. De ha mondjuk a vírusirtó elkezd rajta kutakodni és beleragad egy hibába, akkor simán jöhet egy kékhalál.
13/16 A kérdező kommentje:
az van hogy lehúztam a régit, és nemtudta betölteni a rendszert. azt irta hiányzik valami. kikapcsoltam, visszakötöttem és egyből jó lett. betöltötte, de a játékoknál még mindig kifagyok.
2014. jún. 1. 11:15
14/16 Tengor válasza:
Húzd le a régit teljesen és telepítsd fel rendesen az újra az oprendszert!
15/16 A kérdező kommentje:
oké kipróbálom
2014. jún. 2. 21:08
16/16 A kérdező kommentje:
na, az a helyzet hogy újratettem a rendszert és csak a jó hdd volt bekötve telepítésnél is meg most is de még mindig lefagy.
2014. jún. 5. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!