Miért van szinte minden játékban grafikai hibám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy Toshiba sattellite L500-1r2 laptop. Tudom, nem egy csúcs gép, filmezésre, netezésre vettem anno, de nem vetem meg a régi kedvenc játékokat is, de mindennel csak a baj van. Pl fent van a Vice City, a textúrák fele nem jelenik meg, a többi meg gyakran villog, hiába újrarakás, más crack, akármi, vagy akár itt van a Mafia 1, ebben is vannak villogó hibák, Far Cry 1, ebben a tenger gyakran eltűnik és csak egy fehérség van helyette, és még sorolhatnám, egy másik gépen, aminek fele ilyen a rendszere, tökéletesen futnak, esetleg van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? Mielőtt sokan ajánlanátok, a win7-et nem rég raktam újra fel, 32bit-es jogtiszta, utána minden drivert telepítettem. Esetleg valami frissíteni kéne? Válaszotokat előre is köszönöm szépen!2014. máj. 24. 11:15
1/3 A kérdező kommentje:
Közben írták egy helyen, hogy hol lehet frissíteni, így az eszközkezelőben külön frissíteni akartam a videokártyát és a processzort, de azt írja, hogy már frissítve van, a legjobb van már telepítve, szóval akkor gondolom ez nem lehet hiba.
2014. máj. 24. 11:22
2/3 anonim válasza:
Talán azért, mert régi/rossz a videókártyád. Nekem is ez volt a hibám a kedvenc játékomban. Kicseréltettük (igaz, nem volt olyan olcsó)és SZUPER lett! Ajánlanám neked is!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak az a gondom, hogy volt egy régi asztali gépem, egy legelső p4-es, ezen hiba nélkül futottak a régi játékok, ez a laptop meg nem egy régi darab és hát volt egy komoly ára is, ezért tartom furának, hogy egy régi játékban ilyen grafikai hibák legyenek.
2014. jún. 26. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!