DDR2-es alaplapba DDR3-mas videókártya működne?
Figyelt kérdés
Jelenleg ez a videókártya van a gépembe: Nvidia GeForce 7100 GS.Tudom,hogy régi,de ki akarom cserélni egy komolyabbra,hogy a World Of Tanks és hasonló online játékok legalább 40-50 FPS-el menjenek.A procival nincs gond 1.8 GHz-es.Mondanátok 10-20 ezer forint környékén minimum 1GB-os videókártyát?2014. máj. 23. 15:44
1/4 anonim válasza:
Az alaplap memóriatámogatásának nincs köze a videokártyáéhoz, tehát igen, működne.
A processzorodról jó lenne többet tudni, mert nagyon nem mindegy, hogy egy 1.8GHz-es Pentium 4-ről vagy egy Core2-esről beszélünk.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát a proci is régi darab már.
AMD Sepron 1600 MHz (8x200)2800+
2014. máj. 23. 16:01
3/4 anonim válasza:
Ezzel a géppel akkor sajnos nem fogsz tudni WoT-tel játszani ilyen sebességen, minimum is alig van meg (processzor tekintetében).
4/4 anonim válasza:
A WOT sajna eléggé CPU éhes játék, én egy Core 2 Duo E4500-assal próbáltam egy korábbi verziót és erősen CPU limites volt a dolog, hiába volt mellette jó VGA. Új CPU-val viszont hasít ugyanazon VGA mellett.
A World of Tanksnek erős proci is kell, nem csak jó videokártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!