Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire függ hogy egy videóká...

Tomca123 kérdése:

Mennyire függ hogy egy videókártya DDR3-mas vagy DDR5-ös?

Figyelt kérdés

a DDR3-as az 2GB-os , a DDR5 pedig 1GB-os

amúgy a két kártya ugyan az ezeken kívűl

#DDR3-5
2014. ápr. 25. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

DDR5-öset vedd,a DDR3-as 2GB semmit se ér...

Hosszú és bonyolult alaposan elmagyarázni,de hidd el,DDR3 kártya mai játékokra teljes mértékbe alkalmatlan :)

2014. ápr. 25. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
kösszi!! sokat segítellél :)))
2014. ápr. 25. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Azt semmi esetre sem mondanám, hogy "teljes mértékben" alkalmatlan a DDR3...

...csaképpen arrafelé haladunk, hogy a videókártyák RAM-ja a DDR5-ösön van... ...az alaplapi memóriák meg most még DDR3-asok, de hamarosan DDR4-esek lesznek...

Így fejezik ki az egyre fejlettebb technológiákat, utánna lehet olvasni...

Egy 10 évvel ezelőtti számítógép is elegendő lenne bármire, csak abban nincs üzlet! :-)

Olyan programokat csinálnak manapság, hogy a leggyorsabb gépen se fusson annyira nagyon gyorsan, amolyan néphülyítés ez... :-)

(ugyanis ha Te elégedett lennél a 10 éves gépeddel, soha nem szánnád rá magad egy újabb gép megvételére, így semmi üzlet nem lenne benne :-))

2014. ápr. 25. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bírom az összeesküvés elméletben hívő emberkéket... kis aranyosak... viszont arra nem gondolnak hogy fejlődik a technológia ezáltal a hardwarek is :)
2014. ápr. 25. 17:49
 5/5 Lajos54 ***** válasza:
56%

Szerintem nincs ebben semmi összeesküvés-elmélet. Mindössze arról van szó valóban, hogy amit ma legkorszerűbbnek kiáltanak ki, az holnap-holnapután már elavult lesz. Éppen a folyamatos fejlődés, fejlesztés miatt.

Éa hiába felelne meg nekem a tegnapelőtti minőség még ma is 8hiszen tegnapelőtt az volt a legjobb), ha a mai, holnapi "körítéssel" (programok, hardverek stb.) már nem tudom használni.

És bizony ez nem más, mint üzlet! A gyártónak, forgalmazónak az az érdeke, hogy tegnap is, ma is, holnap is tudjon eladni. Ha gyerekemnek 5 éves korában is jó lenne a lábára a 4 éves korából származó cipője, nem biztos, hogy újat vennék. De mivel kinőtte, kénytelen vagyok újat venni.

2014. ápr. 25. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!