Érdemes Windows 8.1-et gyengébb gépre feltenni?
Eléggé izgat h milyen is, és legrosszabb esetben visszarakom a 7-et azt annyi. De ha már most tuti h nem menne vmi miatt akkor le se szedem meg ilyenek.
"érdemes előtte megnézni, hogy áll a gép W8.1-es driverekkel"
Pont ez az, h ennek h tudok utánanézni? Szóval van vmi kényelmesebb módja minthogy egyesével rákeresek, pl a wifinek a pontos nevén h támogatás megvan e, azt vagy találok vmit vagy nem? (bocsi ha kicsit hülye a kérdés de nem vagyok annyira nagy szerértő a témában)
A jövő nemzedékének ide írnám:
h én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, a win 8.1 alatt halgoklott a gép, illetve pontosabban: gyors volt de ilyen konfignál nem nagyon kell a böngészőnél több mindent megnyitni, de ez kb a win 7-re is igaz. :D Egy példa, ugye nagyon gyorsan indulna el a rendszer, találtam egy oldalt ahol le van írva h hol lehet megnézni h az indulásnál mi tölt be és mennyi idő alatt, megkerestem és az összes dolognál felkiáltójeles volt, szóval ezt a rendszert nem ilyen gyenge gépen kell használni..
Faxxa a win 8.1, tökre olyan mint a win 7 csak ki van egészítve pár király dologgal. Ha lesz egy értelmes gépem tuti h nem a win 7-et fogom feltenni mivel az újabbakba "benne van", plusz optimalizálások meg miegymás.
A tanulság, az ilyen gépek manapság csak netezésre használhatók, meg egykét kisebb dologra azt kalap/kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!