Lehet windows 7-et tenni gyengébb gépre?
386-mb ram-ot ír ki a gép de amugy 512 van benne,virtuális memóval eggyütt 952mb.
1.60 ghz es Intel Celeron-om van.
Videokártya Ati Radeon XPRESS 200M 60 hz-s és 32 bit-es.
Természetesen az is benne van hogy a hard disc nem ismeri fel a win7-et.A HDD-m:
FUJITSU MHV 2060AT PL
A válaszokat előre is köszönöm!
enyém 8 éves gép,elég rossz,de a vidikari kicsit megküszködik vele,de aért jolmegy..konfigom:intel celeron 2.66 ghz cpu,ati radeon 9500 256mb
1gb ram
asus p8p400-se alaplap
A Win7-et éppenséggel lehet futtatni egy 133 MHz-s CPU-val, 256 MB RAM-mal is: [link]
Ettől függetlenül az 512 MB RAM nem éppen a legjobb döntés Win7-hez, és egy kicsit erősebb processzor sem ártana. Inkább XP-t javaslom, de ha mindenáron Win7-et akarsz, tiltsd le a felesleges dolgokat, úgymint Aero, Windows Defender...
Nekem a következő konfiguráción nagyon is gyorsan fut (jobban, mint az XP! - persze az Aero-t egyből letiltottam):
Intel Pentium 4 2,66 GHz
2x512 MB DDR2 RAM
Intel Graphics Extreme 2 integrált videokártya (32 MB, Win7 driver nincs hozzá, a Win7 3 MB-nak érzékeli)
40 GB merevlemez (amin mellé van telepítve egy Windows XP is, a Win7 20 GB-t kapott)
Amikor feltettem az xp-t teljesen üres volt a hdd-m(csak a driver-ek meg a windows volt)a fogyasztása 79 mb volt!!!!
3 héttel később már 273.Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!