Hogyan tudom visszaállítani azt, hogy az exe fájlok rendesen elinduljanak?
Figyelt kérdés
Az egyik exe fájlt társítottam jegyzettömbhöz és most minden exe kiterjesztésű fájl jegyzettömbbel nyílik meg és a kiterjesztlse ink-lett. Hogy tudom visszaállítani?2014. máj. 17. 13:23
1/1 anonim válasza:
Tehát: jegyzettömb > bemásolod az egészet > mentés másként(minden fájl opció) jegyezd meg hova mented > *.reg kiterjesztéssel! elindítod, két katt és jónak kell lennie.
Vagy:
Ezt másold be jegyzettömbbe, mentsd el pl. exefájl.reg néven (kiterjesztés legyen 'mind' a legördülő listában):
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell]
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open]
“EditFlags”=hex:00,00,00,00
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
@=”\”%1\” %*”
“IsolatedCommand”=”\”%1\” %*”
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\runas]
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\runas\command]
@=”\”%1\” %*”
“IsolatedCommand”=”\”%1\” %*”
Ha megvan, kattints rá duplán és importáld be. Így működik, mert máshonnan másoltam, ahol igazolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!