Használja valaki itt a Maxhton böngeszőt?
Maxthon Cloud Browser V4.3.2.1000 -t használok most. Már régóta Maxthon -t használok.
A rekmlámszűrőt érdemes konfigurálni. Lehet globális szabályokkal is, de Én minden oldalon külön szűrőket állítottam be. Nemrég találtam egy oldalt, aminek sajna nem emléxek az URL -jére, de ott volt rengeteg szűrési paraméter (mindet túl feleslegesnek találtam).
Általában ezek a szabályok vannak az oldalak többségéhez beállítva:
*ad.adverticum.net/banners/*
*ad.adverticum.net/external*
*ad.propellerads.com*
*etargetnet.com*
*googleads.com*
*google-analytics.com*
*googlesyndication.com*
*googletagservices.com*
*googletagmanager.com*
*apis.google.com*
Ezeket a Google oldalain ne használd!!! Kivétel a felső három, de azok ott nem is okoznak semmit.
Ha a facebook like pluginját akarod szűrni, az is megoldható:
*facebook.com/plugins/like.php*
Ezeket a blokkolási szabályoknál az adott oldalon kell beírni. Bár elvileg vannak globális szabályok alapból a böngészőben ezek általában nem sokat segítenek a tolakodó reklámok ellen. Megj.: Nem csak a reklámokat lehet kiszűrni, hanem bármit. Általában a szűrendő oldalak/tartalmak URL -jét írom be a blokkolási szabályok közé. Itt a GyK -n ezeket használom:
*google*
*netadclick*
*facebook.com*
*affiliate*
*ctnetwork.hu*
*webminute.hu*bannerek*
Minden tolakodó reklámot kiszűr (kivéve a gyk szerveréről betöltődőt, ami max 1-2 alkalom/hét)
A kezdőlapos dologgal sosem foglalkoztam. Most megnéztem, de nem találtam olyat, h ne új lapon nyíljon. (Bár lehet, h fórumukon tudnak segíteni, de ott az angol nyelvet szeretik)
Jó böngészést!
Jut eszembe: Ezzel a böngészővel sokmindent meg lehet csinálni, amire más böngésző képtelen. A Youtube -ról tudok letölteni kiegésszítő nélkűl is és meg tudom nézni a korhatáros videókat guglis fiók nélkűl is.
3 -ast is Én írtam.
Elfelejtettem írni azt, hogy:
Ha egy oldalon megtaláltam a reklámokat, akkor azon többé azt nem látom, hacsak nem írják átt az oldalt. Így a már látogatott oldalakon sohasem látok reklámot (Youtube videóban sem).
Az "Elem vizsgálata" lehetőséget szoktam használni a reklámok URL -jének kereséséhez. Általában az újonnan megtalált oldalakon max 2 perc, mire minden reklám URL -jét megtalálom és be is írom a blokkolási szabályok közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!