Lehet filmeket tömörítve DVD-re írni?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy az évek folyamán töménytelen mennyiségű film gyűlt össze a gépen (többségében kb. 30 perces sorozatok)amiket szeretnék DVD-re kiírni. A gond csak az, hogy vannak olyan pl. 25 részes sorozatok, amik több, mint 4,7 gigát foglalnának el, és így pont nem férnének rá egy DVD-re. Arra gondoltam, hogy ha esetleg tömörítem őket, úgy többet tudnék egy lemezre lementeni. Nem szeretném DVD lejátszóval nézni őket, vagy hasonló, csak esetlen fél év múlva elővenni őket, és a gépen lejátszani.2014. máj. 13. 19:52
1/5 SoulEater7797 válasza:
A legmegbízhatóbb, ha veszel egy külső adathordozót.
20.000Ft körül már van 1TB-os kivitelben is.
2/5 Tengor válasza:
Minek tárolnád őket offline ha online bármikor elérheted?
Egyébként valószínűleg már így is elég rendesen tömörítve vannak, ha 25 rész ráfér egy DVD-re. Én nem tömöríteném őket tovább.
4/5 Lajos54 válasza:
... arról nem is beszélve, hogy képeket, videókat már nem lehet jelentősen tovább tömöríteni, hiszen azok már amúgy is "tömörítettek". Fáljformátumtól függően, de mind tömörített állományok.
5/5 anonim válasza:
az általad letöltött filmek mind tömörítettek, nem tömöríthetők tovább, csak konvertálással, aminek nincs értelme, akárcsak a sorozatok kiírásának sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!